Informatie overeenkomstig § 5 TMG (Duitse telecommunicatiewet):

Schmees & Lühn GmbH & Co. KG
Zetel: Niederlangen
Lathener Straße 1
D-49779 Niederlangen

Vertegenwoordigd door:

Bedrijfsleiders: Josef Schmees

Contact:

Telefoon: +49 (0) 59 39 – 96 795 0
E-mail:

Registerinschrijving:

Handelsregister
HR A 120820
Amtsgericht Osnabrück

BTW-nummer:

Fiscaal nummer
53/204/29203
BTW-nr.
DE116964150

Persoonlijk aansprakelijk vennoot:

Josef Schmees Beteiligungs GmbH
Zetel: Niederlangen
Amtsgericht Osnabrück, HR B 121126
Bedrijfsleiders: Josef Schmees

Uitsluiting van aansprakelijkheid (disclaimer)

Aansprakelijkheid voor inhouden
Als aanbieder van diensten zijn wij overeenkomstig § 7 lid 1 TMG (Duitse telecommunicatiewet) volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze website. Overeenkomstig §§ 8 tot 10 TMG (Duitse telecommunicatiewet) zijn wij als aanbieder van diensten echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of naar omstandigheden te zoeken die op een onwettige activiteit wijzen. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie conform de algemene wetgeving blijven onverminderd van kracht. Een desbetreffende aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennisneming van een concrete wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van een dergelijke wetsovertreding zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van dergelijke websites. Daarom wijzen wij elke aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke externe websites van de hand. Voor de inhoud van gelinkte websites is altijd de desbetreffende aanbieder of beheerder van de website verantwoordelijk. De gelinkte websites worden op het moment dat de hyperlink wordt gemaakt, gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Op het moment van de koppeling werd geen onwettige inhoud vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan echter in alle redelijkheid niet van ons worden verwacht zonder concrete aanwijzing van een wetsovertreding. Zodra wij kennisnemen van wetsovertredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de websitebeheerders samengestelde inhouden en werken op deze website zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Verveelvoudiging, bewerking, verspreiding en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur of samensteller. Downloaden en kopiëren van deze website is uitsluitend toegestaan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze website niet door de beheerder is opgesteld, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht vaststellen, verzoeken wij u ons hierop te attent te maken. Zodra wij kennisnemen van wetsovertredingen zullen wij dergelijke inhouden onmiddellijk verwijderen.

Bron: http://www.e-recht24.de

Fotocredits

Voor het beschikbaar stellen van het fotomateriaal van onze voltooide bouwwerken gaat onze hartelijke dank uit naar:
Pier Heiligenhafen © Heiligenhafener Verkehrsbetriebe GmbH & Co. KG; Oliver Franke
Justus-von-Liebig-school © Cornelia Suhan
Cafe del Sol © Gastro & Soul GmbH
Spanbandbrug Essing © Wikipedia Commons
Havenwerelden © Martina Buchholz
Marco-Polo-terrassen © Christian Ohde
Kibbelsteg-brug © Christian Ohde
Turnhal Hedtberg © Markus Bollen
Rendezvous bushalte © Klaus Heubusch
Trogbrug Roermond © Dura Vermeer
Kantoor- en magazijnhal Alzey © Richard Wagner
Center Parcs Bostalsee © Center Parcs Europe N.V.
Nieuwbouw brug, Oelsnitz © Matthias Möller